Význam starobních důchodů při zabezpečení potřeb seniorů v závislosti na míře jejich soběstačnosti v ČR - Průša, Ladislav
Teoretické prístupy k chápaniu starobného dôchodku z hľadiska zabezpečenia potrieb seniorov. Staroba ako sociálna udalosť. Základné makroekonomické charakteristiky. Štruktúra spotreby domácnosti dôchodcov.