Návrh netradičných foriem komunikácie pre vybranú spoločnosť - Lukačovičová, Zuzana
Návrh netradičných foriem komunikácie pre spoločnosť DM drogerie markt. Product placement, guerilla marketing, mobilný marketing, virálny marketing.