Pripravte sa na elektronickú dátovú schránku už o rok ju bude povinne používať každá právnická osoba - Bystrická, Katarína
Elektronická dátová schránka predstavuje úložisko, v ktorom sa uchovávajú elektronické správy a notifikácie. Zefektívnenie činnosti zvýšenou mierou informatizácie vo vzťahu k verejnej správe. Zákon č. 305/2013 Z. z. o elektronickej podobe výkonu pôsobnosti orgánov verejnej moci a o zmene a doplnení niektorých zákonov (zákon o Governmente).