Priestor pre využitie alternatívnych foriem financovania environmentálnych projektov - Romančíková, Eva
Historický kontext vzniku verejno-súkromného partnerstva, jeho pozitíva a negatíva, ako i prístup k riadeniu rizík a formy uplatňovaných platobných mechanizmov. Vybrané modely verejno-súkromného partnerstva s poukázaním na vhodnosť či nevhodnosť ich využitia pri financovaní environmentálnych projektov.