Sekt Palugyay - tretie dejstvo Villa Vino Rača nadväzuje na prestížne dedičstvo prešporských vinárov - Vittek, Tibor
História známej vinárskej spoločnosti bratislavského vinára a hoteliera Jakuba Palugyaya.