Česko jako lídr industriálního trhu střední Evropy - Ráž, Vladan
Nárast prenájmu priemyselných plôch v Českej republike. Vzostup automotive. Celková priemyselná plocha v regiónoch Českej republiky. Štyridsať percent priemyselných nájmov uskutočnených v Prahe. Severozápadné Čechy na vzostupe. Industriálne trhy strednej Európy (podľa veľkosti prenajatých plôch).