Techniky slepování I: vlnitá lepenka - Vítek, Miloslav
Vlnitá lepenka ako bezkonkurenčný materiál v produkcii transportných a spotrebiteľských obalov. Technológia výroby. Druhy vlnitých lepeniek. Používané materiály. Používané lepidlá.