Využitie fondov EÚ v cestovnom ruchu v krajských mestách na Slovensku - Michálková, Anna, 1968-
Príspevok kvantifikuje objem finančných prostriedkov investovaných vďaka nenávratnému finančnému príspevku (NFP) do projektov cestovného ruchu na území krajských miest Slovenskej Republiky v programovom období 2007-2013. Objektom skúmania sú samosprávy a projektoví žiadatelia z týchto území, ktorí čerpajú NFP prostredníctvom operačných programov, ich prioritných osí a špecifických cieľov, ktoré sú definované Národným strategickým referenčným rámcom, základným dokumentom pre programové obdobie 2007-2013.