Stratégie nadnárodných spoločností na čínskom maloobchodnom trhu - Pásztorová, Janka, 1960-
Vybrané charakteristiky čínskeho maloobchodného trhu. Podiel jednotlivých obchodných formátov na čínskom trhu za roky 2010 až 2014. Distribúcia maloobchodných tržieb na čínskom trhu v rokoch 2011 až 2014. Ročný rast tržieb dominantných maloobchodníkov na čínskom trhu. Štruktúra vlastníctva a forma vstupu nadnárodných reťazcov na a čínsky trh. Špecifiká nákupného správania čínskych zákazníkov.