Analýza politického diškurzu - Melušová, Elena, 1953-
Novodobý politický diškurz. Médiá a ich vplyv na charakter politického diškurzu. Charakter súčasného politického diškurzu. Štylistické aspekty v politickom diškurze. Konotácia v politickom diškurze.