5 mýtov o úžasných pracoviskách - Friedman, Ron
Spolupráca a vychádzanie si s pracovníkmi, ktorí sú pozitívni, ochotní a pracovití. Miesto, kde je úspech na programe každý deň a lídri sa snažia o pozitivitu za každú cenu.