Lídri, na ktorých sa nezabúda 5 vplyvov výrazných lídrov - Cranova, Cheryl
Nezabudnuteľní lídri, ktorí podporujú, rozvíjajú a dokážu zorientovať každého člena v tíme. Vplyv rešpektu, vplyv rozvoja a rastu, vplyv inšpirácie, vplyv odvahy a vplyv líderský.