Skúsenosti z projektu budovania výkonnosti - Burger, Ivan
Projekty riadenia výkonnosti na pracovných miestach prostredníctvom kritérií úspešnosti výkonu práce, s naviazaním na variabilnú zložku mzdy. Vzdelávanie riadiacich zručností EPM (Effectiveness & Productivity Management).