Teoretické vymedzenie základných inovačných možností malých a stredných podnikov - Dobai Korcsmáros, Enikő
Význam malých a stredných podnikov. Nový pojem - mikropodnik. Kvantitatívne kritériá pre kategorizáciu malých a stredných podnikov v EÚ od 1.1.2015. Spoločenský prínos malých a stredných podnikov. Nositelia inovácií. 4P inovácie. Inovačná aktivita MSP.