Scenáre vývoja proliferácie zbraní hromadného ničenia na Blízkom a Strednom východe - Adašková, Daša
Aktuálni relevantní vlastníci zbraní hromadného ničenia (ZHN) v regióne Blízkeho a Stredného východu. Tri potenciálne scenáre vývoja proliferácie ZHN na Blízkom a Strednom východe a hodnotenie jej dopadov na bezpečnosť regiónu.