Súčasná charakteristika ekonomiky Španielska - Mrkvová, Katarína
Základná charakteristika hospodárstva Španielska. Hlavné odvetvia hospodárstva Španielska. Zahraničný obchod Španielska. Vybrané makroekonomické ukazovatele a ich súčasný vývoj.