Jadrové zbrane v indicko-pakistanských vzťahoch - Ondriaš, Juraj, 1988-
Analýza jadrových programov Indie a Pakistanu. Vzťahy od roku 1974 dodnes. Dôvody a postup oboch krajín smerujúcich k zisku jadrových zbraní. Krátkodobé aj dlhodobé dôsledky získania jadrových zbraní oboma štátmi na konkrétne udalosti ich vzájomných vzťahov aj na celkovú bezpečnosť regiónu.