Konkurencieschopnosť zbrojárskeho priemyslu SR na zahraničných trhoch - Zábojník, Stanislav, 1984-
Štruktúra slovenského trhu v oblasti obchodu s vojenským materiálom. Súčasné trendy v medzinárodnom obchode s vojenským materiálom so zameraním na export. Postavenie Slovenska pri súčasných trendoch v medzinárodnom obchode s vojenským materiálom. Analýza makroekonomického a mikroekonomického kontextu konkurencieschopnosti vo vzťahu ku slovenským zbrojárskym spoločnostiam. Postavenie služieb v zbrojárskom priemysle.