V čem spočíva kouzlo biometrického podpisu? - Hrušecký, Tibor
Dynamický biometrický podpis ako moderná forma bežného vlastnoručného podpisu. Základné vysvetlenia a rozdiely medzi klasickým a biometrickým podpisom.