Doplnkové dôchodkové sporenie v ZDP - Valterová, Ivana
Účastníci doplnkového dôchodkového sporenia podľa zákona č. 650/2004 Z.z. o doplnkovom dôchodkovom sporení a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.