Faktory ovplyvňujúce manažérske účtovníctvo - Poniščiaková, Oľga
Faktory ovplyvňujúce vývoj riadenia. Dôsledky vplyvu faktorov ovplyvňujúcich vývoj riadenia. Oblasti vplyvov nákladového a manažérskeho účtovníctva.