Biometrický podpis? V moderní bance naprostá nutnost - Koudela, Jan
Digitalizácia, inovácie a nové technológie v moderných bankách. Biometria a budúcnosť bankových služieb. Súčasné trendy a riešenia v oblasti nových technológií biometrických podpisov.