Vize 2050 k dlouhodobě udržitelnému podnikání - Kazdová, Alena
Základy Vízie 2050 Českej podnikateľskej rady pre udržateľný rozvoj tvorí 6 pilierov udržateľného rozvoja: spoločenský kapitál, ľudské zdroje, verejná správa, prírodné zdroje a rozvoj územia, energetika a klíma, mobilita a infraštruktúra. Obsahom jednotlivých pilierov sú vybrané opatrenia a žiadúce činnosti odporúčané pre budúci rozvoj spoločnosti.