Dovolenka a jej krátenie - Tichý, Miroslav
Systém platenej dovolenky. Dovolenka za kalendárny rok. Dovolenka za odpracované dni. Dodatková dovolenka. Hromadné čerpanie dovolenky. Prerušenie, krátenie dovolenky.