Finanční vzdělávání zlepšuje platební morálku dlužníků - Rajl, Jiří
Hodnotenie predpokladov budúceho správania klientov. Údaje, ktoré klient banke oznámi, ale aj externé údaje o dlžníkovi z registra klientských informácií. Ako môžu banky prispieť k finančnej gramotnosti obyvateľstva.