Tradiční organizace je ohrožený druh - Košturiak, Ján
Problematika súčasného manažmentu organizácie. Podniková schizofrénia. Potreba zmeny základov fungovania firmy. Stratégia prvého kroku. Prostredie, ktoré formuje. Odstraňovanie medzičlánkov. Rozvoj znalostí a kľúčových kompetencií. Kultúra slobody. Sieťovanie. Zjednodušovanie. Premena impulzov a nápadov na inovácie. Inovačný ekosystém.