Požiarna ochrana pracoviska - Jaško, Jozef
Právne predpisy súvisiace s požiarnou ochranou na pracovisku. Povinnosti, ktoré ukladá zákon o ochrane pred požiarmi právnickej a fyzickej osobe - podnikateľovi. Protipožiarna hliadka, požiarny poriadok, požiarne poplachové smernice, evakuačný plán.