Pracovná zdravotná služba - Slaninková, Katarína
Zamestnávatelia majú povinnosť zabezpečiť pracovnú zdravotnú službu pre svojich zamestnancov. V prípade nesplnenia tejto povinnosti sa dopúšťajú správneho deliktu. Pokuta, ktorá im môže byť uložená. Akým spôsobom môže zamestnávateľ zabezpečiť pracovnú zdravotnú službu.