Manažment konfliktov - fikcia či realita? - Poniščiaková, Oľga
Konflikty medzi ľuďmi sú potrebné a prirodzené. Manažér a riešenie konfliktov. Štýly ako konfliktné situácie riešiť. Najjednoduchšie riešenie konfliktov je predchádzať im.