Príhovor vedúceho katedry k 4. ročníku vedeckého seminára KMVaL spojeného s workshopom - Dupaľ, Andrej
Úvodné slovo vedúceho katedry k vedeckému semináru. Stručné informácie o katedre a jej činnosti pri príležitosti 20. výročia jej založenia.