Kosmická personalistika - Novák, Jan A.
Zostavenie dobre zladeného tímu je základným predpokladom pre úspech v akejkoľvek činnosti. Málokde je tak dôležité ako pri letoch do vesmíru. Význam psychlogickej prípravy. Príklady medzinárodných posádok, kde vzťahy vyústili do konfliktu. K problémom vyplývajúcim z izolácie sa pridávajú ďalšie rizikové faktory. Zmiešané posádky - so ženami alebo bez nich?