Tvorba hodnoty a vyplácanie odmien - Antalová, Renáta
Možnosť hodnotenia manažérov na základe hodnotového ukazovateľa, ktorým je reziduálny zisk. Na jeho základe je tvorená tzv. banka bonusov a z nej sú manažérom vyplácané odmeny.