Increased Bank Capital Requirements neither Panacea nor Poison - Majcher, Peter
Navýšené kapitálové požiadavky pre banky a bezpečný vývoj ekonomiky. Otázka obetovania ekonomického rastu pri navýšení kapitálu bánk. Kapitálové požiadavky v Basel III. Spôsoby získavania dodatočného kapitálu v bankách.