Niektoré aspekty z oblasti verného a pravdivého obrazu (súladu s rámcom finančného vykazovania) - na formovanie stanoviska audítora (na druh audítorskej správy) - Kareš, Ladislav
Definícia auditu a audítorskej správy. Cieľ auditu finančných výkazov. Formovanie stanoviska audítora k finančným výkazom.