Rozvoj zaměstnanců v zemědělství a lesnictví - Vnoučková, Lucie
Nedostatok zamestnancov a kvalifikovaných pracovníkov v poľnohospodárstve a lesníctve. Potreba nových skúsených a schopných pracovníkov v požadovanej kvalifikačnej a vekovej štruktúre. Sumarizácia predpokladov rozvoja manažmentu v poľnohospodárstve a lesníctve.