Analysis of Tv program package services in the Komárno and Dunajská Streda districts of Slovakia - Dobai Korcsmáros, Enikő
Príspevok sa snaží nájsť televízneho poskytovateľa, ktorý čo najviac vyhovuje potrebám a očakávaniam divákov v slovenských okresoch Komárno a Dunajská Streda. Poskytovateľ, ktorý je pre spotrebiteľa najobľúbenejší. Prehľad kritérií ovplyvňujúcich spotrebiteľa pri výbere programového balíčka, dôvody pre zmenu poskytovateľa, lojálnosť spotrebiteľov.