Zostavovanie a predkladanie finančných výkazov rozpočtových a príspevkových organizácií - Kršeková, Marianna
Povinnosť rozpočtových a príspevkových organizácií ako subjektov verejnej správy poskytovať informácie potrebné na hodnotenie plnenia rozpočtu verejnej správy. Súhrnné informácie o zostavovaní a predkladaní finančných výkazov rozpočtových a príspevkových organizácií.