Prokrastinační chování v mezinárodních organizacích - Kratinová, Eliška
Prokrastinácia je v dnešnej dobe orientovaná predovšetkým na výkon a vnímaná je negatívne v súvislosti s dopadom na produktivitu práce v organizáciách. Zväčša je definovaná ako neschopnosť plnenia úloh dodržiavať termíny a kvalitu práce. Prokrastinačné správanie pracovníkov.