Účtovná dokumentácia a administratívne zaťaženie podnikov v súvislosti s ich veľkostnými kritériami - Marci, Anton, 1989-
Účtovná dokumentácia versus veľkostné kritériá podnikateľských účtovných jednotiek. Účtovná dokumentácia versus typ účtovnej jednotky.