Vykazovanie poisťovní podľa nových pravidiel - Meluchová, Jitka, 1965-
Smernica Európskej únie Solvency II- záväzná pre členské štáty od 1. januára 2016. Požiadavka kapitálovej dostatočnosti. Preukazovanie solventnosti poisťovne. Koncepcia riadenia rizík a testovanie pripravenosti na nové pravidlá.