Zmeny v právnej úprave účtovníctva podnikateľov v oblasti prehľadu peňažných tokov - Sklenka, Miloš
Zmeny, ktoré nastali v charakteristike základných pojmov a vo vykazovaní položiek v prehľade peňažných tokov.