Peirce a Rorty: Pokus o zmierenie dvoch verzií pragmatizmu - Višňovský, Emil
Tradičný názor, že pragmatizmus a semiotika vznikli nezávisle od seba. Význam semiotiky pre pragmatizmus. Dve zdanlivo antagonistické verzie pragmatizmu, ktoré je možné uzmieriť. Verzie podľa Peirceho a Rortyho.