Vychystávanie náradia a meradiel pre výrobné linky pomocou RFID zariadení - Kopták, Michal
Automatická identifikácia objektov a jej význam. Technológie automatickej identifikácie - čiarové kódy, OCR (strojom čitateľné písmo), technológia RFID alebo aj biometrické technológie. História, budúcnosť, princíp RFID technológie, RFID tagy a ich rozdelenie podľa viacerých hľadísk, návrh aplikácie RFID v podniku.