Možnosti zavedenia princípov štíhlej výroby do výrobného procesu v podniku - Kopták, Michal
Štíhla výroba, výhody a nevýhody implementácie. Štíhla administratíva. Formy a príčiny plytvania. Materiálovy a informačný tok vybraného podniku, mapy toku hodnoty pre súčasný a budúci stav.