HR reporting a analýza dat - Pavelka, Jan
Metódy na podporu rozhodovania v ľudských zdrojoch - expertný odhad, reporting, metriky, exekutívny manažment, strategická analýza údajov. Kľúčom k úspechu a využitia potenciálu ľudských zdrojov analytikmi je umenie pýtať sa.