Daňové priznanie DPH a kontrolný výkaz pri samozdanení - Válek, Juraj, 1981-
Zdaniteľné plnenia, ktoré sú predmetom vykazovania v daňovom priznaní dane z pridanej hodnoty, medzi ktoré patria tiež plnenia podliehajúce samozdaneniu.