Vlastná daňová povinnosť a nadmerný odpočet, s dôrazom na vrátenie nadmerného odpočtu na základe čiastkového protokolu od 1. 7. 2015 - Válek, Juraj, 1981-
Novelizácia dane z pridanej hodnoty, podľa ktorej možno vrátiť časť nadmerného odpočtu pred skončením kontroly oprávnenosti uplatneného nadmerného odpočtu a lehota na vrátenie časti nadmerného odpočtu. Príklady.