Povinnosť zostaviť konsolidovanú účtovnú závierku v Slovenskej republike - Hornická, Renáta, 1977-
Vymedzenie povinnosti zostaviť konsolidovanú účtovnú závierku podľa zákona o účtovníctve platného k 1. januáru 2015. Oslobodenie od povinnosti zostaviť konsolidovanú účtovnú závierku. Podmienky na uplatnenie oslobodenia na medzistupni konsolidovaného celku. Veľkostné kritériá pri oslobodení na základe veľkostných kritérií. Zmeny vo vymedzení povinnosti zostaviť konsolidovanú účtovnú závierku od 1.1.2016.