Zdaňovanie podielov na zisku v členských štátoch EÚ - Kuceková, Milada
Medzinárodné dvojité zdanenie. Zdaňovanie podielov na zisku v členských štátoch Európskej únie. Čiastočná harmonizácia zdaňovania podielov na zisku.