Dovoz tovaru z tretích štátov z pohľadu DPH v roku 2015 - Válek, Juraj, 1981-
Predmet dane z pridanej hodnoty (DPH) a vznik daňovej povinnosti slovenskému podnikateľovi pri dovoze tovaru. Povinnosť colného orgánu pri dovoze tovaru z tretích krajín. Príklady.